Menüü
 
Teavitused
Märguanded puuduvad
  • Programm

Programm

1. novembril toimunud seminari programm

10:30 - 10:40
Seminari programm: Avasõnad
Kestus: 10 min
speaker
Taimar Ala

Keskkonnaagentuuri direktor

10:40 - 11:00
Seminari programm: „Riigi plaanid ringmajanduse arendamiseks“
Kestus: 20 min
speaker
Ivo Jaanisoo

Kliimaministeeriumi asekantsler 

11:00 - 11:20
Seminari programm: „Rohepesu või päris ringmajandus?“
Kestus: 20 min
speaker
Madis Tilga

Põhjamaade Ministrite Nõukogu nõunik

11:20 - 11:40
Seminari programm: „Kohalike omavalitsuste koostöö- ja ärimudelid“
Kestus: 20 min
speaker
Ulrika Hurt

TalTech

speaker
Jaana Merisaar

TalTech

11:40 - 12:00
Seminari programm: „Kuidas olla roheline pealinn?“
Kestus: 20 min
speaker
Kaidi Aher

Euroopa roheline pealinn 2023 kommunikatsioonijuht

12:00 - 12:20
Seminari programm: „Austa toitu- kuidas vähendada toidu jääke?“
Kestus: 20 min
speaker
Peeter Pihel

Fotografiska peakokk

12:20 - 12:40
Seminari programm: „Ringmajandus teeb rikkaks“
Kestus: 20 min
speaker
Rein Kalle

Tallinna Jäätmekeskuse juhataja

12:40 - 13:00
Seminari programm: „Korduskasutusmaterjali kitsaskohad ja võimalused - ehitaja vaade“
Kestus: 20 min
speaker
Eneli Liisma

Merko Ehitus Eesti AS kvaliteediosakonna juhataja

13:00 - 13:20
Seminari programm: „Tekstiilijäätmete vähendamine“
Kestus: 20 min
speaker
Reet Aus

Moedisainer ja keskkonnaaktivist

13:20 - 13:40
Seminari programm: „Digitaalne jalajälg - nähtamatu prügihiiglane“
Kestus: 20 min
speaker
Jana Põldnurk

Keskkonnaagentuur

13:40 - 14:00
Seminari programm: „Roheline kool- innustades noori täna, hoiame homset maailma"
Kestus: 20 min
speaker
Maris Mägi

Roheline kool programmi Eesti koordinaator

14:00 - 14:15
Seminari programm: „Ringmajanduse näited Rohelisest koolist - Aste Põhikoolist“
Kestus: 15 min
speaker
Ülle Soom
speaker
Maribel Šaluhhin
speaker
Mariliis Siigart
14:15 - 14:30
Seminari programm: „Ringmajandus Eesti taludes“
Kestus: 15 min
speaker
Kerli Ats

Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige

14:30 - 14:45
Seminari programm: „Saku vald- läbi rohelise akna“
Kestus: 15 min
speaker
Kerli Laur

Saku valla arendus- ja keskkonnateenistuse juht

14:45 - 15:00
Seminari programm: „Panditops“
Kestus: 15 min
speaker
Margot Older
15:00 - 15:15
Seminari programm: „Tark ja puhas linn - vähem prahti, vähem CO2 heitmeid, väiksemad kulud"
Kestus: 15 min
speaker
Mart Siniorg

Carenoil 

15:15 - 15:30
Seminari programm: Tilk! looduskosmeetika
Kestus: 15 min
speaker
Pille Lengi

Tilk! Brändi asutaja

15:30 - 15:45
Seminari programm: „Puhtam keskkond Laures toodetega ja Eliven koristusega“
Kestus: 15 min
speaker
Ketter Hellakivi

Eliven puhastusteenused & Laures 

15:45 - 16:30
Aruteluring „Ringmajanduse tulevik“
Kestus: 45 min
speaker
Sigrid Soomlais

Kliimaministeeriumi Ringmajanduse osakonna juhataja

speaker
Triin Tippi

Järva valla arendus- ja majandusosakonna juhataja

speaker
Grete Arro

Keskkonnapsühholoog

speaker
Janno Jegers

AS Saku Metall

Ettekandeid on võimalik järelvaadata SIIN ning Keskkonnaagentuuri YouTube kanalist. 

Üldkorraldus, logistika ja eksponendid 

.